Η «SAFEGUARD SECURITY SERVICES & SYSTEMS» είναι μια νέα, δυναμικά ανερχόμενη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, Προστασίας, Εγκαταστάσεων Συστημάτων Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Χρηματαποστολών.

Τα Κεντρικά Γραφεία της εταιρείας μας εδρεύουν στην Αθήνα (οδός Πατησίων 122) και παράλληλα λειτουργούν ακόμα τέσσερα (4) Υποκαταστήματα στο Χαϊδάρι, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Θεσσαλονίκη και στα Οίνοφυτα Βοιωτίας. Η δραστηριοποίησή μας όμως, είναι σε Πανελλαδική βάση μέσω του μεγάλου Δικτύου των Αντιπροσώπων μας  σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας.

Ειδικότερα, οι υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν:

  •   Επιτήρηση ή φύλαξη ιδιωτικής ή δημόσιας περιουσίας και χώρων.
  •   Φύλαξη ή προστασία φυσικών προσώπων.
  •   Φύλαξη χώρων μαζικής  συγκέντρωσης  (εκθέσεις, συνέδρια, αθλητικά γεγονότα, πολιτιστικά γεγονότα και θεάματα, διαγωνισμοί κλπ.).
  •   Έλεγχος εισόδου επιβατών και αποσκευών σε αεροδρόμια, λιμάνια και σιδηροδρομικούς σταθμούς.
  •   Χρηματαποστολές, φύλαξη και μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων.
  •   Υπηρεσίες ασφαλείας μέσω Κέντρου Λήψεως Σημάτων.
  •   Εισαγωγή, εμπορία, εγκατάσταση και υποστήριξη ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 

Με γνώμονα την εμπειρία μας στην διαχείριση του κινδύνου, αναλαμβάνουμε την ασφάλεια και τη φύλαξη της περιουσίας σας, διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η εταιρεία μας, επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, ανέπτυξε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με την διεθνή ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.

Βασικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς και την βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας με γνώμονα ΠΑΝΤΑ την ασφάλεια των ανθρώπων και των εγκαταστάσεων η οποία ειδικά στις μέρες μας κρίνεται όχι μόνον χρήσιμη, αλλά αναγκαία και απαραίτητη.

Safeguard Security Services & Systems

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 122, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 112 57

 Τηλέφωνο: 210 64 38 350.

 fax: 210 82 22 302.

 Κινητό:6980346176

 Email: [email protected]

Website: www.safeguards.gr

Πιστοποιήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για ενημερώσεις.
© 2018 SafeGuards Security. All Rights Reserved.

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.