Η Εταιρεία μας  παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Διακίνησης & Διαχείρισης Αξιών, τόσο για τις τράπεζες και το Λιανεμπόριο, όσο και για Οργανισμούς & Εταιρείες. Πλαισιωμένοι από άρτια καταρτισμένο  προσωπικό το οποίο διαρκώς εκπαιδεύεται και ενημερώνεται για οτιδήποτε καινοτόμο στον τομέα και διαθέτοντας στόλο θωρακισμένων αυτοκινήτων με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που προβλέπονται , καθώς και CASH CENTER σε όλη την ελληνική επικράτεια , είμαστε σε θέση να διακινήσουμε με ασφάλεια και υπευθυνότητα για λογαριασμό των πελατών μας χαρτονομίσματα , κέρματα , θέματα εξετάσεων αλλά και τιμαλφή αξίας με πλήρη ασφαλιστική κάλυψη η οποία μας παρέχεται από την εταιρεία με τις πιο προηγμένες μεθόδους υποστήριξης και ασφάλειας.
Συνδυάζοντας επίσης τις υπηρεσίες CIT και ATM MANAGEMENT μπορούμε να προσφέρουμε μια συνδυασμένη πρόταση εξυπηρετήσεων , ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας. H SAFEGUARD SECURITY SYSTEMS έχει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα πανελλαδικά δίκτυα Τοπικής Παρουσίας Θωρακισμένων Οχημάτων Χρηματαποστολών. Για αυτό το λόγο η εταιρεία μας έχει επενδύσει σε Εγκαταστάσεις – Κέντρα Φύλαξης & Καταμέτρησης Αξιών, υψηλών προδιαγραφών στις κάτωθι περιοχές:

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

Ηράκλειο Κρήτης

Safeguard Security Services & Systems

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΠΑΤΗΣΙΩΝ 122, ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 112 57

 Τηλέφωνο: 210 64 38 350.

 fax: 210 82 22 302.

 Κινητό:6980346176

 Email: [email protected]

Website: www.safeguards.gr

Πιστοποιήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε email για ενημερώσεις.
© 2018 SafeGuards Security. All Rights Reserved.

Search

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.