Η Safeguard Security Χρυσός Χορηγός στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών (World Kobudo Federation)

 

Η WKF (World Kobudo Federation) σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Δήμο Γαλατσίου διοργανώνουν το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών. Η Safeguard Security Services & Systems με υπερηφάνεια και τιμή σας ανακοινώνει ότι θα αποτελέσει Χρυσό Χορηγό της μεγαλύτερης συγκέντρωσης για τις Πολεμικές Τέχνες η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 - 6 Μαΐου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου. Παράλληλα δε στην εταιρεία μας έχει ανατεθεί η φύλαξη του χώρου της διεξαγωγής των αγώνων το τριήμερο αυτό.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα θα συγκεντρωθούν και θα μοιραστούν τις γνώσεις, το πάθος και την αγάπη τους για τις Πολεμικές Τέχνες και η Safeguard Security θα έχει την χαρά να υποστηρίξει το μεγαλύτερο αυτό θεσμό παγκοσμίως. Καταξιωμένοι δάσκαλοι και αθλητές του χώρου θα δώσουν το παρόν και όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα εξαιρετικό γεγονός.

Λαμβάνοντας μέρος στην 3ήμερη αυτή γιορτή των Πολεμικών Τεχνών θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά μια μοναδική εμπειρία, να περάσετε όμορφα και να μάθετε δίπλα στους καλύτερους.

 
 
ask-for-job

 

 

Go to top