Το πρώτο εκπαιδευτικό σχολείο στελεχών μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας από την Safeguard

 

Το πρώτο εκπαιδευτικό σχολείο στελεχών μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας είναι γεγονός!! Ο Επιχειρησιακός Δ/ντης της SafeGuard Κύριος Βασίλειος Μπαρσάκης μέσω της εταιρίας μας εκτέλεσε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και επίπονο εκπαιδευτικό σχολείο σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο που λίγοι μπορούν να διοργανώσουν με απόλυτη επιτυχία.

Oι κατηγορίες της θεωρητικής εκπαίδευσης ήταν α) ο Σχεδιασμός/Οργάνωση και Διαχείριση Ασφάλειας β) Εκτίμηση Ρίσκου γ) Νομοθετικό Πλαίσιο δ) Το πρωτόκολλο για τον τρόπο που φέρεται, κινείται και θα αντιδρά. Στο 2 μέρος της εκπαίδευσης περνάμε στο πρακτικό σκέλος που εστιάζει κυρίως α) Στην Παρουσίαση & Γνώση του πυροβόλου όπλου και β) και στην Πρακτική Σκοποβολή ακόμα και με κίνηση. Η πρακτική εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με την χρήση πραγματικών πυρών στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκόπουλου με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας και ασφάλειας όπως προβλέπεται και από την σχετική νομοθεσία.

Παρακολουθώντας το ειδικό σχολείο της Safeguard ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει τα μυστικά της σωστής φύλαξης και του πλήρη ελέγχου του πεδίου του που θα κληθεί να εκτελέσει μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων και μεθοδολογίας βασισμένες σε Διεθνή πρότυπα που θα τον βοηθήσουν να εξέλθει από δύσκολές συνθήκες πού μπορεί να συναντήσει με ασφάλεια και αποδοτικότητα ενώ παράλληλα γίνεται πλήρης ανάλυση του τρόπου σχεδιασμού μιας αποστολής.

Το όραμα του Γενικού Διευθυντή της Safeguard  Νικόλαου Κολιάκου για μια πρωτότυπη σχολή "Safeguard Academy" που θα αφορά μεγάλη γκάμα εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί θα πρέπει να επιλέξει εμάς, η απάντηση είναι απλή και ξεκάθαρη. Γιατί ΕΜΕΙΣ μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα και την αξιοπιστία κάθε εκπαιδευτικής Δραστηριότητας.

 

Last modified on Tuesday, 13 October 2015 07:32

 
 
ask-for-job

 

 

Go to top